X

De beste beveiliging

U wilt uw patiëntengegevens op de beste manier beveiligen, zodat ook uw patiënten beschermd zijn tegen gevaren van buitenaf. Onze cloud oplossingen bieden u de beste beveiliging in onze datacenters. Al uw data wordt dubbel opgeslagen in meerdere datacenters, zodat deze nooit verloren kunnen gaan.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om zorgvuldig met uw (patiënten)gegevens om te gaan. Met een cloud werkplek van Felloo hoeft u zich geen zorgen te maken om de veiligheid van uw gegevens. Onze werkplekken zijn ISAE, NEN en ISO gecertificeerd.

Versleuteling via encryptie

Alle online werkplekken van Felloo worden beschermd door middel van zeer hoge beveiligingseisen. Uw werkplek is beschermd tegen gevaren van buitenaf. U heeft alleen toegang tot uw werkplek via een beveiligde verbinding. Uw data wordt versleuteld opgeslagen via encryptie.

Werkplek Beveiliging | Felloo Smart Cloud Services

De NEN 7510-norm is speciaal ontwikkeld voor informatiebeveiliging in de zorgsector. Ook tandartspraktijken vallen hieronder, daarom is het belangrijk dat uw werkplek NEN 7510 gecertificeerd is. Dit certificaat richt zich specifiek op privacybescherming, zoals gegevensuitwisseling, logging van patiëntengegevens en toegang tot patiëntengegevens. De werkplekken van Felloo zijn NEN 7510 gecertificeerd.

De ISO 27001-norm richt zich op informatiebeveiliging. De werkplekken van Felloo zijn ISO 27001-gecertificeerd en daarmee geschikt om uw vertrouwelijke patiëntengegevens in op te slaan en in te bewerken.

Bij de ISAE 3402 certificering wordt de kwaliteit van de uitbestede activiteiten van een serviceorganisatie (in dit geval Felloo) beoordeeld. Het gaat er hierbij bijvoorbeeld om wie toegang heeft tot de gegevens en hoe de serviceorganisatie omgaat met de beveiliging. Ook wordt er beoordeeld of er voldoende maatregelen genomen zijn om fraude te voorkomen. Onze werkplekken zijn ISAE 3402 gecertificeerd.

Beveilig uw (patiënten)gegevens op de beste manier

Neem contact op